Ale!

Lootus- korvakorut (koristeellisempi malli)

Alkuperäinen hinta oli: €24,19.Nykyinen hinta on: €20,16.

Lootuskukka-korvakoruissa on kauniin hennon vaaleanpunainen kukka, liekomaisessa varressa. Lootus on vanha kasvisymboli, jolla on eri kulttuureissa vaihtelevat merkitykset. Se edustaa usein mm. puhtautta, kauneutta, täydellisyyttä ja rauhaa.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): n8ulrgzm Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Lootuskukka-korvakoruissa on kauniin hennon vaaleanpunainen kukka, liekomaisessa varressa. Lootus on vanha kasvisymboli, jolla on eri kulttuureissa vaihtelevat merkitykset. Se edustaa usein mm. puhtautta, kauneutta, täydellisyyttä ja rauhaa. Myynnissä myös pelkistetympi malli, ilman roikkuvia yksityiskohtia. Löydät sen täältä.

Koko:
Kork. n. 41 mm ja lev. 32 mm.

Materiaali:
Korut on valmistettu suomalaisesta sertifikoidusta koivuvanerista. Vaneri on materiaalina on ihanan kevyt käyttää, eikä se tunnu kylmältä talvipakkasella. Korun pinnassa on UV-printti, joten värit eivät haalistu auringossa. Painatus on molemmin puolin.

Metalliosat ovat kirurginterästä, joka soveltuu nikkeliallergisille. Kirurginteräs ei tummu.  Koruihin kuuluu putoamisen estävät silikonitapit.

Hoito:
Puumateriaalin vuoksi poista korut ennen uintia ja suihkua ja myös hiussuihkeet ja ihotuoksut kannattaa laittaa ennen koruja. Jos korut liikaantuvat, niitä voi kevyesti pyyhkiä kostutella liinalla.

Pakkaus:
Korut lähetetään Namia Design-korurasiassa. Korut kannattaakin säilyttää omassa rasiassaan, jotta ne pysyvät hyvänä silloin kuin niitä ei käytetä.

Suunnittelu ja valmistus:
Valmistettu Suomessa, suunnittelu ja kokoaminen Oulussa.

Lisätiedot

Paino 02 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 10 × 3 cm (senttimetri)