Viuhka -korvakorut (eri värejä)

19,35

Viuhka korvakorut ovat Namia Design uusin malli. Viuhkan muoto on tuttu Pietaryrtti-korusta, josta on karsittu kaikki yksityiskohdat. Pelkistetty muoto ja väri sekä pienehkö koko on helppo yhdistää asuun kuin asuun. Tästä ihanan kepeät korut korviin!

Kuvaus

Viuhkan muoto on tuttu Pietaryrtti-korusta, josta on karsittu kukan yksityiskohdat. Pelkistetty muoto ja väri sekä pienehkö koko on helppo yhdistää asuun kuin asuun. Tästä ihanan kepeät korut korviin!

Koko:
Koruosan kork. 25 mm ja lev. 32 mm.

Materiaali:
Korut on valmistettu suomalaisesta sertifikoidusta koivuvanerista. Vaneri on materiaalina on ihanan kevyt käyttää, eikä se tunnu kylmältä talvipakkasella. Korun pinnassa on UV-printti, joten värit eivät haalistu auringossa. Painatus on molemmin puolin.

Metalliosat ovat kirurginterästä, joka soveltuu nikkeliallergisille. Kirurginteräs ei tummu.  Koruihin kuuluu putoamisen estävät silikonitapit.

Hoito:
Puumateriaalin vuoksi poista korut ennen uintia ja suihkua ja myös hiussuihkeet ja ihotuoksut kannattaa laittaa ennen koruja. Jos korut liikaantuvat, niitä voi kevyesti pyyhkiö kostutella liinalla.

Pakkaus:
Korut lähetetään Namia Design-korurasiassa. Korut kannattaakin säilyttää omassa rasiassaan, jotta ne pysyvät hyvänä silloin kuin niitä ei käytetä.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 10 × 3 cm (senttimetri)
Väri

Haalean vaaleanpunainen, Kirkas vaaleanvihreä, Musta, Oranssi, Suomenlipun sininen, Turkoosi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.