Ale!

Sydämet -korvakorut raita (4 väriä, poistuva koko)

20,16

Korut koostuvat yhteenliittyneistä sydämistä, jotka muodostava kaarikuvion. Raitakuosi tuo koruihin omanlaista raikkautta. Valittavanasi on neljä värivaihtoehtoa: keltainen, vaaleansininen, mintunvihreä ja vaaleanpunainen.

Ketjussa roikkuvat korvakorut ovat ilmeeltään kevyet ja naiselliset.

Kuvaus

Korut koostuvat yhteenliittyneistä (7) sydämistä, jotka muodostava kaarikuvion. Raitakuosi tuo koruihin omanlaista raikkautta. Valittavanasi on neljä värivaihtoehtoa: keltainen, vaaleansininen, mintunvihreä ja vaaleanpunainen.

Ketjussa roikkuvat korvakorut ovat ilmeeltään kevyet ja naiselliset.

Koko:
Koruosan lev. mm ja kork.mm. Kokonaiskorkeus ketjun kanssa on n. mm (mitassa ei mukana koukkuosaa).

Materiaali:
Korut on valmistettu suomalaisesta sertifikoidusta koivuvanerista. Vaneri on materiaalina on ihanan kevyt käyttää, eikä se tunnu kylmältä talvipakkasella. Korun pinnassa on UV-printti, joten värit eivät haalistu auringossa. Painatus on molemmin puolin.

Metalliosat ovat kirurginterästä, joka soveltuu nikkeliallergisille. Kirurginteräs ei tummu.  Koruihin kuuluu putoamisen estävät silikonitapit.

Hoito:
Puumateriaalin vuoksi poista korut ennen uintia ja suihkua ja myös hiussuihkeet ja ihotuoksut kannattaa laittaa ennen koruja. Jos korut liikaantuvat, niitä voi kevyesti pyyhkiö kostutella liinalla.

Pakkaus:
Korut lähetetään Namia Designin korurasiassa. Korut kannattaakin säilyttää omassa rasiassaan, jotta ne pysyvät hyvänä silloin kuin niitä ei käytetä.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 10 × 3 cm (senttimetri)
Väri

keltainen-valkoinen, mintunvihreä-valkoinen, vaaleanpunainen-valkoinen, vaaleansininen-valkoinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.