Armas -korvakorut (3 väriä)

20,97

Eläinystävämme-sarjan täydennys: karvaton sfinx-kissa Armas. Armaksella on intensiivinen katse ja ylväs olemus. Saatavana kolmessa värissä: persikka, harmaa ja musta.

Kuvaus

Eläinystävämme-sarjan täydennys: karvaton sfinx-kissa Armas. Armaksella on intensiivinen katse ja ylväs olemus. Saatavana kolmessa värissä: nude, harmaa ja musta.

Nuden värisessä on painatus, joka on lähellä vanerin luonnollista sävyä. Mustassa ei näy ihon yksityiskohdat.

Toimitetaan ekokartonkisessa korurasiassa, jonka kannessa on Namia Design-logo.

 

Koko:
Koruosan kork. 32 mm ja lev. 34 mm.

Materiaali:
Korut on valmistettu suomalaisesta sertifikoidusta koivuvanerista. Vaneri on materiaalina on ihanan kevyt käyttää, eikä se tunnu kylmältä talvipakkasella. Korun pinnassa on UV-printti, joten värit eivät haalistu auringossa. Painatus on molemmin puolin.

Metalliosat ovat kirurginterästä, joka soveltuu nikkeliallergisille. Kirurginteräs ei tummu.  Koruihin kuuluu putoamisen estävät silikonitapit.

Hoito:
Puumateriaalin vuoksi poista korut ennen uintia ja suihkua ja myös hiussuihkeet ja ihotuoksut kannattaa laittaa ennen koruja. Jos korut liikaantuvat, niitä voi kevyesti pyyhkiä kostutella liinalla.

Pakkaus:
Korut lähetetään ekokartonkisessa korurasiassa, jonka kannessa on Namia Designin logo. Korut kannattaakin säilyttää omassa rasiassaan, jotta ne pysyvät hyvänä silloin kuin niitä ei käytetä.

Suunnittelu ja valmistus:
Valmistettu Suomessa, suunnittelu ja kokoaminen Oulussa.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 10 × 3 cm (senttimetri)
Väri

Harmaa, Musta, Nude

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.