Press "Enter" to skip to content
Namia Design
Ajattomat luonnon inspiroimat tuotteet itselle ja lahjaksi.

Galleria

Korujen käyttökuvia

Namia Designin korut käyvät arkeen ja juhlaan. Valikoimasta löytyy niin pieniä, helppokäyttöisiä nappikorvakoruja kuin isoja, näyttävästi roikkuvia korvakoruja. Korujen suunnittelussa on huomioitu ulkonäön lisäksi, niiden miellyttävä käyttö. Korut ovat sopivan kokoiset,  kantajansa liikkeissä elävät. Molemmin puolin oleva kuva-aihe varmistaa, ettei koruja tarvi olla korjaamassa oikeaan asentoon.

Useasta mallista on eri väri-, kuosi- ja kokovaihtoehtoja. Tuotteen nimihaulla esille tulevat kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot.

Niitty-sarjan korut

Niitty-sarja koostuu erilaisista luonnon kasveista, joista useimmat ovat suomalaisia perinteisiä niitty- ja metsäkukkia sekä kotipihoilta tuttuja kesäkukkia. Kukka-aiheiset korut myydään niille suunnitellussa Niitty-korurasiassa.

Eläinaiheiset korut

Erilaiset söpöt eläimet ilahduttavat koruina niin aikuisia kuin lapsia. Eläinaiheisista koruista on pieniä koruja juurikin lapsia ajatellen.

© Namia Design 2024

Postikulut kirjeposti 3€, pikku paketti 5,90€, isommat tilaukset 8-10€, yli 70 euron tilaukset ilmaiseksi.
Kesällä tuotteita myy Toriaitta 11 , Oulu. Ma-pe 10.30-17, la 10-15 (säävaraus). Lisäksi jälleenmyyjät eri puolilla Suomea.
* Verkkokauppaan lisätty uusia tuotteita alehinnoin, katso Löydöt-osastolta. Alet jopa -50%. *
Postikulut 0€ tilauksen ollessa vähintään 60 euroa!