Flora -korvakorut (2 väriä)

29,27

Flora-korvakoruissa yhdistyy  Niitty-sarjasta tutut kukat ja kasvit yhdeksi kauniiksi kokonaisuudeksi. Tämä malli ilahduttaa runsaudellaan ja näyttävyydellään.

Kuvaus

Flora-korvakoruissa yhdistyy useampi Niitty-sarjan kukka yhdeksi kauniiksi kokonaisuudeksi. Nyt ei tarvitse valita yhtä tai kahta kukkaa korviinsa, kun saa samalla useamman. Tämä malli ilahduttaa runsaudellaan ja näyttävyydellään.  Valitse omaksesi joko hempeä vaaleanpunainen tai vihreäpohjainen Flora.

Koko:
Koruosan 55mm ja lev.52mm.

Materiaali:
Korut on valmistettu suomalaisesta sertifikoidusta koivuvanerista. Vaneri on materiaalina on ihanan kevyt käyttää, eikä se tunnu kylmältä talvipakkasella. Korun pinnassa on UV-printti, joten värit eivät haalistu auringossa. Painatus on molemmin puolin.

Metalliosat ovat kirurginterästä, joka soveltuu nikkeliallergisille. Kirurginteräs ei tummu.  Koruihin kuuluu putoamisen estävät silikonitapit.

Hoito:
Puumateriaalin vuoksi poista korut ennen uintia ja suihkua ja myös hiussuihkeet ja ihotuoksut kannattaa laittaa ennen koruja. Jos korut liikaantuvat, niitä voi kevyesti pyyhkiö kostutella liinalla.

Pakkaus:
Korut lähetetään Namia Design-korurasiassa. Korut kannattaakin säilyttää omassa rasiassaan, jotta ne pysyvät hyvänä silloin kuin niitä ei käytetä.

Suunnittelu ja valmistus:
Valmistettu Suomessa, suunnittelu ja kokoaminen Oulussa.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 10 × 3 cm (senttimetri)
Väri

Vaaleanpunainen, Vihreä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.