Huvikumpu -korvakorut (6 väriä)

22,58

Huvikumpu-korvakorut ovat mukavan pienet roikkuvat korvakorut. Niissä on yhdistetty rohkeasti väriä ja pilkkukuosia. Pilkkukuosin myötä koruissa on ripaus fiftarihenkeä.  Olipa tyylisi mikä tahansa, nämä korut ilahduttavat varmasti.

Kuvaus

Huvikumpu-korvakorut ovat mukavan pienet roikkuvat korvakorut. Niissä on yhdistetty rohkeasti väriä ja pilkkukuosia. Pilkkukuosin myötä koruissa on ripaus fiftarihenkeä.  Olipa tyylisi mikä tahansa, nämä korut ilahduttavat varmasti. Sopii yksiväriseen asuun pieneksi väripilkuksi ja kruunaamaan värikkäämmänkin asun.

Nimen synnystä ei kai ole epäselvää, Peppi Pitkätossun Huvikummustahan se.

Koko:
Koruosan kork.43 mm ja lev. 25 mm.

Materiaali:
Korut on valmistettu suomalaisesta sertifikoidusta koivuvanerista. Vaneri on materiaalina on ihanan kevyt käyttää, eikä se tunnu kylmältä talvipakkasella. Korun pinnassa on UV-printti, joten värit eivät haalistu auringossa. Painatus on molemmin puolin.

Metalliosat ovat kirurginterästä, joka soveltuu nikkeliallergisille. Kirurginteräs ei tummu.  Koruihin kuuluu putoamisen estävät silikonitapit.

Hoito:
Puumateriaalin vuoksi poista korut ennen uintia ja suihkua ja myös hiussuihkeet ja ihotuoksut kannattaa laittaa ennen koruja. Jos korut liikaantuvat, niitä voi kevyesti pyyhkiö kostutella liinalla.

Pakkaus:
Korut lähetetään Namia Design-korurasiassa. Korut kannattaakin säilyttää omassa rasiassaan, jotta ne pysyvät hyvänä silloin kuin niitä ei käytetä.

Suunnittelu ja valmistus:
Valmistettu Suomessa, suunnittelu ja kokoaminen Oulussa.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg
Mitat 10 × 10 × 3 cm
Väri

Keltainen, Mintunvihreä, Pinkki, Vaaleanpunainen, Vaaleansininen, Vihreä-punainen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.