Huvikumpu -korvakorut (6 väriä)

22,58

Huvikumpu-korvakorut ovat pienehköt roikkuvat korvakorut. Niissä on yhdistetty leikkisästi väriä ja pilkkukuosia. Näillä korvakoruilla piristyy asu kuin asu ja ne taatusti tuovat hyvää mieltä.

Kuvaus

Huvikumpu-korvakorut ovat pienehköt roikkuvat korvakorut. Niissä on yhdistetty leikkisästi väriä ja pilkkukuosia. Näillä korvakoruilla piristyy asu kuin asu ja taatusti tuovat hyvää mieltä.

Koko:
Koruosan kork.43 mm ja lev. 25 mm.

Materiaali:
Korut on valmistettu suomalaisesta sertifikoidusta koivuvanerista. Vaneri on materiaalina on ihanan kevyt käyttää, eikä se tunnu kylmältä talvipakkasella. Korun pinnassa on UV-printti, joten värit eivät haalistu auringossa. Painatus on molemmin puolin.

Metalliosat ovat kirurginterästä, joka soveltuu nikkeliallergisille. Kirurginteräs ei tummu.  Koruihin kuuluu putoamisen estävät silikonitapit.

Hoito:
Puumateriaalin vuoksi poista korut ennen uintia ja suihkua ja myös hiussuihkeet ja ihotuoksut kannattaa laittaa ennen koruja. Jos korut liikaantuvat, niitä voi kevyesti pyyhkiö kostutella liinalla.

Pakkaus:
Korut lähetetään Namia Design-korurasiassa. Korut kannattaakin säilyttää omassa rasiassaan, jotta ne pysyvät hyvänä silloin kuin niitä ei käytetä.

Suunnittelu ja valmistus:
Valmistettu Suomessa, suunnittelu ja kokoaminen Oulussa.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 10 × 3 cm (senttimetri)
Väri

Keltainen, Mintunvihreä, Pinkki, Vaaleanpunainen, Vaaleansininen, Vihreä-punainen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.