MiuMau -korvakorut

26,00

Hauskat MiuMau – kissakorvakorut kissojen ystävälle.

Olisiko tässä kissaihmisen lemppari korvakorut? MiuMau-kissakuosista tuttu kissa on saanut muodon  koivuvanerisena koruna. Kissakorvakorut ilahduttavat kissarakasta ihmistä ja tuovat iloa asusteeseen – kaiken ei tarvi olla aina niin vakavaa.

Varastossa

Kuvaus

Hauskat MiuMau – kissakorvakorut kissojen ystävälle.

Olisiko tässä kissaihmisen lemppari korvakorut? MiuMau-kissakuosista tuttu kissa on saanut muodon  koivuvanerisena koruna. Kissa- ja koirakorvakorut tuovat iloa asusteeseen – kaiken ei tarvi olla aina niin vakavaa.

Koko:
Koruosan kork. 29 mm ja lev. 30 mm.

Materiaali:
Korut on valmistettu suomalaisesta sertifikoidusta koivuvanerista. Vaneri on materiaalina on ihanan kevyt käyttää, eikä se tunnu kylmältä talvipakkasella. Korun pinnassa on UV-printti, joten värit eivät haalistu auringossa. Painatus on molemmin puolin.

Metalliosat ovat kirurginterästä, joka soveltuu nikkeliallergisille. Kirurginteräs ei tummu.  Koruihin kuuluu putoamisen estävät silikonitapit.

Hoito:
Puumateriaalin vuoksi poista korut ennen uintia ja suihkua ja myös hiussuihkeet ja ihotuoksut kannattaa laittaa ennen koruja. Jos korut liikaantuvat, niitä voi kevyesti pyyhkiö kostutella liinalla.

Pakkaus:
Korut lähetetään ekokartonkisessa korurasiassa, jonka kannessa on Namia Designin logo. Korut kannattaakin säilyttää omassa rasiassaan, jotta ne pysyvät hyvänä silloin kuin niitä ei käytetä.

Suunnittelu ja valmistus:
Korut on suunniteltu Oulussa, leikattu muotoon Helsingissä ja ne kootaan ja pakataan Oulussa

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 10 × 3 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.