Tuiskukukka -nappikorvakorut (3 väriä) mini

20,97

Tuiskukukka-korvakoruissa on näyttävä ja pelkistetty kellokukan muoto. Korvakorujen kiinnitys on napilla. Kohteen korvakoru on Tuikukukka-korun pienempi malli.

Tuotetunnus (SKU): a816eq4a Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tuiskukukka-korvakoruissa on näyttävä ja pelkistetty kellokukan muoto. Nimensä koru sai suunnitteluajankohdan ja pilkkullisen värivaihtoehdon tuiskua muistuttavasta ulkonäöstä. Korvakorujen kiinnitys on napilla. Nappiosa on vaneria ja tappiosa kirurginterästä. Takaosan kiinnitys on teräksinen. Kohteen korvakoru on Tuikukukka-korun pienempi malli.

Koko:
Koruosan kork. 27,7 mm ja lev.  24 mm. Nappiosan kanssa korkeus on n.45 mm.

Materiaali:
Korut on valmistettu suomalaisesta sertifikoidusta koivuvanerista. Vaneri on materiaalina on ihanan kevyt käyttää, eikä se tunnu kylmältä talvipakkasella. Korun pinnassa on UV-printti, joten värit eivät haalistu auringossa. Painatus on molemmin puolin.

Metalliosat ovat kirurginterästä, joka soveltuu nikkeliallergisille. Kirurginteräs ei tummu.  Koruihin kuuluu putoamisen estävät silikonitapit.

Hoito:
Puumateriaalin vuoksi poista korut ennen uintia ja suihkua ja myös hiussuihkeet ja ihotuoksut kannattaa laittaa ennen koruja. Jos korut liikaantuvat, niitä voi kevyesti pyyhkiö kostutella liinalla.

Pakkaus:
Korut lähetetään Namia Designin Niitty-korurasiassa. Korut kannattaakin säilyttää omassa rasiassaan, jotta ne pysyvät hyvänä silloin kuin niitä ei käytetä.

Lisätiedot

Paino 02 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 10 × 3 cm (senttimetri)
Väri

Okra-musta, Tuisku – pilkullinen, Tulipuna -musta