Tuiskukukka -korvakorut (eri värejä)

24,19

Tuiskukukka-korvakoruissa on näyttävä ja pelkistetty kellokukan muoto.  Korvakorujen kiinnitys on napilla. Valittavanasi on kolme eri vaihtoehtoa.n

Kuvaus

Tuiskukukka-korvakoruissa on näyttävä ja pelkistetty kellokukan muoto. Nimensä koru sai suunnitteluajankohdan ja pilkkullisen värivaihtoehdon tuiskua muistuttavasta ulkonäöstä. Korvakorujen kiinnitys on napilla. Nappiosa on vaneria ja tappiosa kirurginterästä. Takaosan kiinnitys on teräksinen.

Koko:
Koruosan kork. 39 mm ja lev. 33 mm. Nappiosan kanssa korkeus on n.55 mm.

Materiaali:
Korut on valmistettu suomalaisesta sertifikoidusta koivuvanerista. Vaneri on materiaalina on ihanan kevyt käyttää, eikä se tunnu kylmältä talvipakkasella. Korun pinnassa on UV-printti, joten värit eivät haalistu auringossa. Painatus on molemmin puolin.

Metalliosat ovat kirurginterästä, joka soveltuu nikkeliallergisille. Kirurginteräs ei tummu.  Koruihin kuuluu putoamisen estävät silikonitapit.

Hoito:
Puumateriaalin vuoksi poista korut ennen uintia ja suihkua ja myös hiussuihkeet ja ihotuoksut kannattaa laittaa ennen koruja. Jos korut liikaantuvat, niitä voi kevyesti pyyhkiä kostutella liinalla.

Pakkaus:
Korut lähetetään Namia Designin Niitty-korurasiassa. Korut kannattaakin säilyttää omassa rasiassaan, jotta ne pysyvät hyvänä silloin kuin niitä ei käytetä.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 10 × 3 cm (senttimetri)
Väri

Okra-musta, Pakkasyö – vaaleansininen ja -punainen, Tuisku – pilkullinen, Tulipuna -musta, Tulipuna-punainen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.