Ale!

Sydämet -korvakorut (pastellivärit, osa väreistä alessa)

Alkuperäinen hinta oli: €22,58.Nykyinen hinta on: €20,16.

Korut koostuvat yhteenliittyneistä (5) sydämistä, jotka muodostava kaarikuvion. Valittavanasi on viisi värivaihtoehtoa:  vaaleansininen, vaaleankeltainen, vaaleanpunainen, vaaleanvihreä ja vaaleanlila.

Ketjussa roikkuvat korvakorut ovat ilmeeltään kevyet ja naiselliset.

Kuvaus

Korut koostuvat yhteenliittyneistä (5) sydämistä, jotka muodostava kaarikuvion. Valittavanasi on viisi värivaihtoehtoa: vaaleansininen, vaaleankeltainen, vaaleanpunainen, vaaleanvihreä ja vaaleanlila.

Ketjussa roikkuvat korvakorut ovat ilmeeltään kevyet ja naiselliset.

Koko:
Koruosan lev. 43 mm ja kork. 23 mm. Kokonaiskorkeus ketjun kanssa on n. mm (mitassa ei mukana koukkuosaa).

Materiaali:
Korut on valmistettu suomalaisesta sertifikoidusta koivuvanerista. Vaneri on materiaalina on ihanan kevyt käyttää, eikä se tunnu kylmältä talvipakkasella. Korun pinnassa on UV-printti, joten värit eivät haalistu auringossa. Painatus on molemmin puolin.

Metalliosat ovat kirurginterästä, joka soveltuu nikkeliallergisille. Kirurginteräs ei tummu.  Koruihin kuuluu putoamisen estävät silikonitapit.

Hoito:
Puumateriaalin vuoksi poista korut ennen uintia ja suihkua ja myös hiussuihkeet ja ihotuoksut kannattaa laittaa ennen koruja. Jos korut liikaantuvat, niitä voi kevyesti pyyhkiö kostutella liinalla.

Pakkaus:
Korut lähetetään Namia Designin korurasiassa. Korut kannattaakin säilyttää omassa rasiassaan, jotta ne pysyvät hyvänä silloin kuin niitä ei käytetä.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 10 × 3 cm (senttimetri)
Väri

Musta, Vaaleankeltainen, Vaaleanlila, Vaaleanpunainen, Vaaleansininen, Vaaleanvihreä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.