Samettikukka -korvakorut (4 väriä)

22,58

Samettikukka-korvakorut ovat pirteät kukkakorut, jotka kruunavat asusi olipa kyseessä arki- tai juhlatilanne. Koruja on saatavalla neljässä värissä ja sarjaan kuuluu yhtenevät hiusklipsit.

Kuvaus

Samettikukka-korvakorut ovat pirteät kukkakorut, jotka kruunavat asusi olipa kyseessä arki- tai juhlatilanne. Koruja on saatavalla neljässä hempeässä värissä ja sarjaan kuuluu yhtenevät hiusklipsit.

Koko:
Koruosan halkaisija 26,7mm.

Materiaali:
Korvakorut on valmistettu suomalaisesta sertifikoidusta koivuvanerista. Vaneri on materiaalina on ihanan kevyt käyttää. Korun pinnassa on UV-printti, joten värit eivät haalistu auringossa. Painatus on molemmin puolin.

Metalliosat ovat kirurginterästä, joka soveltuu nikkeliallergisille. Kirurginteräs ei tummu.  Koruihin kuuluu putoamisen estävät silikonitapit.

Hoito:
Puumateriaalin vuoksi poista korut ennen uintia ja suihkua ja myös hiussuihkeet ja ihotuoksut kannattaa laittaa ennen koruja. Jos korut liikaantuvat, niitä voi kevyesti pyyhkiö kostutella liinalla.

Pakkaus:
Korut lähetetään niiden omassa korurasiassa, jonka kannessa on Niitty-korun kukkaseppeletunnus. Korut kannattaakin säilyttää omassa rasiassaan, jotta ne pysyvät hyvänä.

Lisätiedot

Paino 02 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 10 × 3 cm (senttimetri)
Väri

Keltainen, Lila, Mintunvihreä, Vaaleanpunainen