Rauhanlintu -korvakorut

29,03

Korvakorujen lintu on sarjakuvamainen ja iloinen ilmestys, joka lentää kantaen tärkeää sanomaa.  Korvakorut ovat isohkot, joten ne sopivat isojen näyttävien korujen käyttäjälle.

Korujen myyntisummasta lahjoitetaan 50% Unicefin hätäapukeräykseen Ukrainan lasten auttamiseen.

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Korvakorujen lintu on sarjakuvamainen ja iloinen ilmestys, joka lentää kantaen tärkeää sanomaa.  Korvakorut ovat isohkot, joten ne sopivat isojen näyttävien korujen käyttäjälle. Linnussa on rauha-sana usealla  eri kielellä.

Korujen myyntisummasta lahjoitetaan 50% Unicefin hätäapukeräykseen Ukrainan lasten auttamiseen.

Koko:
Linnun kork. n. 60mm ja lev. 49mm.

Materiaali:
Korut on valmistettu suomalaisesta sertifikoidusta koivuvanerista. Vaneri on materiaalina on ihanan kevyt käyttää, eikä se tunnu kylmältä talvipakkasella. Korun pinnassa on UV-printti, joten värit eivät haalistu auringossa. Painatus on molemmin puolin.

Metalliosat ovat kirurginterästä, joka soveltuu nikkeliallergisille. Kirurginteräs ei tummu.  Koruihin kuuluu putoamisen estävät silikonitapit.

Hoito:
Puumateriaalin vuoksi poista korut ennen uintia ja suihkua ja myös hiussuihkeet ja ihotuoksut kannattaa laittaa ennen koruja. Jos korut liikaantuvat, niitä voi kevyesti pyyhkiö kostutella liinalla.

Pakkaus:
Korut lähetetään Namia Design-korurasiassa. Korut kannattaakin säilyttää omassa rasiassaan, jotta ne pysyvät hyvänä silloin kuin niitä ei käytetä.

Suunnittelu ja valmistus:
Valmistettu Suomessa, suunnittelu ja kokoaminen Oulussa.

Lisätiedot

Paino 0.2 kg
Mitat 10 × 10 × 3 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.