Poimulehti -korvakorut (rengas- tai koukkukiinnitys)

22,58

Poimulehti-korut ovat pirteän vihreät ja kesäiset. Korujen muoto on luonnosta ja poimulehtikasvi onkin varmasti monelle tuttu koristeellisesta muodostaan ja aamukasteen koristelemana kuin koru jo sellaisenaan.  Korvakorut voi valita joko rengas- tai koukkukiinnityksellä. Muista mainita tilauksen yhteydessä kummalla haluat.

Vain 2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 3yl7unlb Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Poimulehti-korut ovat pirteän vihreät ja kesäiset. Korujen muoto on luonnosta ja poimulehtikasvi onkin varmasti monelle tuttu koristeellisesta muodostaan ja aamukasteen koristelemana kuin koru jo sellaisenaan.

Korvakorut voi valita joko rengas- tai koukkukiinnityksellä. Muista mainita tilauksen yhteydessä kummalla haluat.

Koko:
Kork. n. 29 mm ja lev. 30 mm.

Materiaali:
Korut on valmistettu suomalaisesta sertifikoidusta koivuvanerista. Vaneri on materiaalina on ihanan kevyt käyttää. Korun pinnassa on UV-printti, joten värit eivät haalistu auringossa. Painatus on molemmin puolin.

Metalliosat ovat kirurginterästä, joka soveltuu nikkeliallergisille. Kirurginteräs ei tummu.  Koruihin kuuluu putoamisen estävät silikonitapit.

Hoito:
Puumateriaalin vuoksi poista korut ennen uintia ja suihkua ja myös hiussuihkeet ja ihotuoksut kannattaa laittaa ennen koruja. Jos korut liikaantuvat, niitä voi kevyesti pyyhkiä kostutella liinalla.

Pakkaus:
Korut lähetetään Namia Design-korurasiassa. Korut kannattaakin säilyttää omassa rasiassaan, jotta ne pysyvät hyvänä silloin kuin niitä ei käytetä.

Suunnittelu ja valmistus:
Valmistettu Suomessa, suunnittelu ja kokoaminen Oulussa.

Lisätiedot

Paino 02 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 10 × 3 cm (senttimetri)