Peace -korvakorut mini (3 väriä)

19,35

Peace-korvakorut eli rennolla otteella tehty rauhanmerkki. Rauhaa ja rakkauta. Pieni malli on uusi lisäys rauhanmerkkikorujen valikoimaan (09/2023).

Toivo&Rauha-sarjan korut ovat saaneet inspiraationsa urbaanimaisemasta, toivosta ja ajatuksesta uuden syntymästä tuhon ja hävityksen keskellä. Koruissa on karun kaunista estettiikka kaupunkimiljööstä, sillä taustan värit ovat yksityiskohtia graffiteista.

Tuotetunnus (SKU): bk8b5rbj Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Peace-korvakorut eli rennolla otteella tehty rauhanmerkki. Rauhaa ja rakkauta. Pieni malli on uusi lisäys rauhanmerkkikorujen valikoimaan (09/2023).

Toivo&Rauha-sarjan korut ovat saaneet inspiraationsa urbaanimaisemasta, toivosta ja ajatuksesta uuden syntymästä tuhon ja hävityksen keskellä. Koruissa on karun kaunista estettiikka kaupunkimiljööstä, sillä taustan värit ovat yksityiskohtia graffiteista. (Korusarja julkaistu 04/2022)

Koko:
Koruosan halkaisija 2o mm.

Materiaali:
Korvakorut on valmistettu suomalaisesta sertifikoidusta koivuvanerista. Vaneri on materiaalina on ihanan kevyt käyttää. Korun pinnassa on UV-printti, joten värit eivät haalistu auringossa. Painatus on molemmin puolin.

Metalliosat ovat kirurginterästä, joka soveltuu nikkeliallergisille. Kirurginteräs ei tummu.  Koruihin kuuluu putoamisen estävät silikonitapit.

Hoito:
Puumateriaalin vuoksi poista korut ennen uintia ja suihkua ja myös hiussuihkeet ja ihotuoksut kannattaa laittaa ennen koruja. Jos korut liikaantuvat, niitä voi kevyesti pyyhkiä kostutella liinalla.

Pakkaus:
Korut lähetetään Namian omassa korurasiassa.

Lisätiedot

Paino 02 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 10 × 3 cm (senttimetri)
Väri

Mustavalkoinen, Punainen, Sinivihreä