Kompiainen -korvakorut (4 väriä)

19,35

Näissä makeissa korvakoruissa on perinteisen paperipäällysteisen karkin viehättävä muoto. Kompiaiskoruja on useassa herkullisessa väriyhdistelmässä, mikä niistä on sinun lempparisi?

Kuvaus

Näissä makeissa korvakoruissa on perinteisen paperipäällysteisen karkin viehättävä muoto. Kompiainen tarkoittaa Oulun murteella karkkia ja sillä tarkoitetaan juurikin paperipäällysteisiä karkkeja. Arkikielessä kompiaissanaan törmää harvemmin, mutta jokainen oululainen tietää sen merkityksen.  Kompiais-koruja on useassa herkullisessa väriyhdistelmässä, mikä niistä on sinun lempparisi?

Kompiaiskoruja on myynnissä vain yhdet parit kutakin, joten ole nopea, jos näet jotain joka miellyttää silmääsi. Kyseessä on Namia Designin protokokeilu ja mallia ei näillä näkymin ole tulossa pysyvämmin tuotevalikoimaan.

Koko:
Koruosan kork. 18 mm ja lev. 36 mm.

Materiaali:
Korut on valmistettu suomalaisesta sertifikoidusta koivuvanerista. Vaneri on materiaalina on ihanan kevyt käyttää, eikä se tunnu kylmältä talvipakkasella. Korun pinnassa on UV-printti, joten värit eivät haalistu auringossa. Painatus on molemmin puolin.

Metalliosat ovat kirurginterästä, joka soveltuu nikkeliallergisille. Kirurginteräs ei tummu.  Koruihin kuuluu putoamisen estävät silikonitapit.

Hoito:
Puumateriaalin vuoksi poista korut ennen uintia ja suihkua ja myös hiussuihkeet ja ihotuoksut kannattaa laittaa ennen koruja. Jos korut liikaantuvat, niitä voi kevyesti pyyhkiö kostutella liinalla.

Pakkaus:
Korut lähetetään Namia Design-korurasiassa. Korut kannattaakin säilyttää omassa rasiassaan, jotta ne pysyvät hyvänä silloin kuin niitä ei käytetä.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 10 × 3 cm (senttimetri)
Väri

Hot pink, keltainen/musta, Musta pilkuilla, Mustavalkoinen, Oranssi, Vaaleanpunainen kylmä sävy, Vaaleanpunainen lämmin sävy, Vihreä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.