Jäljet -korvakorut erikoisväri “Kevätaurinko”

22,58

Jäljet-korvakoruissa yhdistyy kauniilla tavalla orgaaninen muoto. Tässä korussa on erikoisväri, jota on saatavilla kaksi paria kutakin. Pirteät vastavärit korostavat toisiaan ja pilkkukuvio tuo ilmeeseen veikeyttä. Kepeät värikkäät korut korostamaan iloista persoonaasi.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Jäljet-korvakoruissa yhdistyy kauniilla tavalla orgaaninen muoto ja mielenkiintoiset värit. Tässä korussa on erikoisväri, jota on saatavilla kaksi paria kutakin. Pirteät vastavärit korostavat toisiaan ja pilkkukuvio tuo ilmeeseen veikeyttä. Kepeät värikkäät korut korostamaan iloista persoonaasi.

Koko:
Puuosien yhteiskork. n. 45mm ja lev. 30mm.

Materiaali:
Korut on valmistettu suomalaisesta sertifikoidusta koivuvanerista. Vaneri on materiaalina on ihanan kevyt käyttää, eikä se tunnu kylmältä talvipakkasella. Korun pinnassa on UV-printti, joten värit eivät haalistu auringossa. Painatus on molemmin puolin.

Metalliosat ovat kirurginterästä, joka soveltuu nikkeliallergisille. Kirurginteräs ei tummu.  Koruihin kuuluu putoamisen estävät silikonitapit.

Hoito:
Puumateriaalin vuoksi poista korut ennen uintia ja suihkua ja myös hiussuihkeet ja ihotuoksut kannattaa laittaa ennen koruja. Jos korut liikaantuvat, niitä voi kevyesti pyyhkiö kostutella liinalla.

Pakkaus:
Korut lähetetään Namia Design-korurasiassa. Korut kannattaakin säilyttää omassa rasiassaan, jotta ne pysyvät hyvänä silloin kuin niitä ei käytetä.

Suunnittelu ja valmistus:
Valmistettu Suomessa, suunnittelu ja kokoaminen Oulussa.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg
Mitat 10 × 10 × 3 cm
Väri

Keltainen yläosa + lila rengas, Lila yläosa + keltainen rengas

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.