Elonkukka -korvakorut (kesävärit)

24,19

Elonkukka-korvakoruissa on kaunis muotoilu ja tyylikkäät värit. Valittavanasi on neljä kesäistä pirteää värivaihtoehtoa: vaaleanpunainen, lila, keltainen ja mintunvihreä.

Tuotetunnus (SKU): vbktohz4 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Elonkukka-korvakoruissa on kaunis muotoilu ja tyylikkäät värit. Valittavanasi on neljä kesäistä pirteää värivaihtoehtoa: vaaleanpunainen, lila, keltainen ja mintunvihreä.  Löydät myös eri kohteena harmaat, punaiset ja oranssit Elonkukat täältä.

Koruosan kork. 48 mm ja lev. 32 mm.

Materiaali:
Korvakorut on valmistettu suomalaisesta sertifikoidusta koivuvanerista. Vaneri on materiaalina on ihanan kevyt käyttää. Korun pinnassa on UV-printti, joten värit eivät haalistu auringossa. Painatus on molemmin puolin.

Metalliosat ovat kirurginterästä, joka soveltuu nikkeliallergisille. Kirurginteräs ei tummu.  Koruihin kuuluu putoamisen estävät silikonitapit.

Hoito:
Puumateriaalin vuoksi poista korut ennen uintia ja suihkua ja myös hiussuihkeet ja ihotuoksut kannattaa laittaa ennen koruja. Jos korut liikaantuvat, niitä voi kevyesti pyyhkiö kostutella liinalla.

Pakkaus:
Korut lähetetään niiden omassa korurasiassa, jonka kannessa on mia Designin logo. Korut kannattaakin säilyttää omassa rasiassaan, jotta ne pysyvät hyvänä.

Lisätiedot

Paino 02 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 10 × 3 cm (senttimetri)
Väri

Keltainen, Lila, Mintunvihreä, Vaaleanpunainen

Saatat myös pitää...