Ale!

Aurinko -korvakorut (poistuva tuote)

16,13

Aurinko korvakorujen aukileikattu kuvio tekee korusta ilmavan ja mielenkiintoisen. Pelkistetty malli ja yksi värisyys tekee koruista helpon yhdistellä asuun kuin asuun.

Kuvaus

Aurinko korvakorujen aukileikattu kuvio tekee korusta ilmavan ja mielenkiintoisen. Pelkistetty malli ja yksi värisyys tekee koruista helpon yhdistellä asuun kuin asuun. Valittavanasi on monta herkullista väriä.

Koko:
Koruosan halkaisija 45 mm.

Materiaali:
Korvakorut on valmistettu suomalaisesta sertifikoidusta koivuvanerista. Vaneri on materiaalina on ihanan kevyt käyttää. Korun pinnassa on UV-printti, joten värit eivät haalistu auringossa. Painatus on molemmin puolin.

Metalliosat ovat kirurginterästä, joka soveltuu nikkeliallergisille. Kirurginteräs ei tummu.  Koruihin kuuluu putoamisen estävät silikonitapit.

Hoito:
Puumateriaalin vuoksi poista korut ennen uintia ja suihkua ja myös hiussuihkeet ja ihotuoksut kannattaa laittaa ennen koruja. Jos korut liikaantuvat, niitä voi kevyesti pyyhkiö kostutella liinalla.

Pakkaus:
Korut lähetetään niiden omassa korurasiassa, jonka kannessa on Niitty-korun kukkaseppeletunnus. Korut kannattaakin säilyttää omassa rasiassaan, jotta ne pysyvät hyvänä.

Suunnittelu ja valmistus:
Korut on suunniteltu Oulussa, leikattu muotoon Helsingissä ja ne kootaan ja pakataan Oulussa.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 10 × 3 cm (senttimetri)
Väri

beige, lämmin keltainen, merensininen, Musta, sateenkaaren värit, siruunan keltainen, Turkoosi, Vaaleanpunainen, Vaaleansininen

Mekanismi

Koukkumalli, Nappimalli

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.