Press "Enter" to skip to content
Namia Design
Ajattomat luonnon inspiroimat tuotteet itselle ja lahjaksi.

Tarina

Ideasta tuotteiksi

Tarinan alku

Käsin tekeminen ja taide on ollut minulle pienestä pitäen  mielekästä. Se vei ala-asteella kuvataidepainotteiselle luokalle ja myöhemmin opiskelemaan luovalle alalle – ensin kuvataiteilijaksi ja myöhemmin muotoilijaksi.  

Namia Designin ensimmäiset tuotteet syntyivät 2012 ja sittemmin kuluneet vuodet ovat kehittäneet ja vieneet omaa tyyliä eteenpäin.  Pelkistetty muotokieli, hauskuus, mustan viivan ja hersyvien värien liitto ovat suunnitteluni kulmakivet. 

Luonto innoittajana

Suunnittelun suurimpana innostajana on rakkauteni luontoon, sieltä erilaiset kiinnostavat kasvit, kukat ja eläimet saavat uuden muodon käsissäni. Oma tunnistettava ja uniikki tyyli on tärkeää erottumisen kannalta. Piensarjoina tehdyt tuotteet on suunniteltu tuomaan iloa ja väriä käyttäjänsä päiviin vuosiksi eteenpäin.

Vastuullisuus

Minulle on tärkeää, että tuotteet on valmistettu puhtaista luonnonmateriaaleista, eettiset ja ekologiset arvot huomioiden.  Käytännössä tämä tarkoittaa vastuullisuusstandardien mukaisia materiaaleja tekstiileissä ja puutuotteissa. Tärkeäksi koen myös luotettavan alihankintaverkoston kotimaisista yrityksistä ja tunnetuista skandinaavisista toimijoista.  Ympäristötietous on jatkuvaa oppimista sekä pieniä tekoja ja valintoja päivittäin myös yksilötasolla. 

Vuonna 2021

Namia Designin tuotevalikoima koostuu tällä hetkellä sisustustuotteista ja koruista. Korut ovat kuuluneet valikoimaan alusta saakka, mutta puukorujen aika koitti 2018 ja niiden suunnittelusta koen suunnatonta iloa. Tyylillisesti ne ovat samassa linjassa kuin aiemmin suunnittelemani kuosit, mutta nyt muodot ovat käsin kosketeltavissa ja mikä sen mahtavampaa. 

Ihania hetkiä tuotteideni parissa!

-Elina – 

Namia Design –  ilopilkkuja arkeen. 

NAMIA Design
Y-tunnus: 2012918-6

040 557 0642
info(at)namiadesign.fi

Oululaista ossaamista suurella sydämellä.

© Namia Design, 2022

Tilaukset postikuluitta TAMMI2022 -koodilla.
Koodi voimassa vain Suomessa lähetettäviin tilauksiin.
Postikulut 0€ tilauksen ollessa vähintään 60 euroa!