Press "Enter" to skip to content
Namia Design
Ajattomat luonnon inspiroimat tuotteet itselle ja lahjaksi.

Tarina

Ideasta tuotteiksi

Namia Designin tuotteet ovat syntyneet sisäisestä palosta ja halusta luoda jotain uniikkia, uutta ja ihanaa.  Taustalla on vuosien kiinnostus kuvantekemiseen eri tekniikoin sekä kuvataiteilijan ja muotoilijan ammattiin valmistumiset.  Vastaan yksin suunnittelusta ja oikeastaan kaikesta, mitä näet Namiaan liittyen. 

Ensimmäiset tuotteet syntyivät 2012 ja kuluneet vuodet ovat muokanneet  tuotevalikoimaa nykyiseen muotoon.  Pelkistetty muotokieli, hauskuus, mustan viivan ja hersyvien värien liitto on kuitenkin ollut alusta saakka suunnitteluni kulmakivet. 

Suunnittelun suurimpana innoittajana on luonto . Erilaiset kiinnostavat kasvit, kukat ja eläimet saavat uuden muodon käsissäni. Oma tunnistettava ja uniikki tyyli on tärkeää erottumisen kannalta. Piensarjoina toteutetut tuotteet on suunniteltu tuomaan iloa ja väriä käyttäjänsä päiviin vuosiksi eteenpäin.

Pidän tärkeänä, että tuotteet on valmistettu puhtaista luonnonmateriaaleista, eettiset ja ekologiset arvot huomioiden.  Käytännössä tämä tarkoittaa vastuullisuusstandardien mukaisia materiaaleja tekstiileissä ja puutuotteissa. Tärkeäksi koen myös luotettavan alihankintaverkoston kotimaisista yrityksistä ja tunnetuista skandinaavisista toimijoista. 

Olen onnellinen, että moni on löytänyt Namian tuotteet omakseen ja yhä useampi palaa verkkokaupassa ja tapahtumissa tuotteideni pariin uudelleen. Kiitos jokaiselle ihanista sanoista kasvotusten ja somen välityksellä. Työni on enimmäkseen yksin tekemistä, joten kaikki palaute on kultaakin tärkeämpää. 

Kiitos siis sinullekin, joka nyt luet tätä. Toivon sinulle ihania hetkiä tuotteideni parissa. 

Namia Design –  ilopilkkuja arkeen

-Elina – 

NAMIA Design
Y-tunnus: 2012918-6

040 557 0642
info(at)namiadesign.fi

Oululaista ossaamista suurella sydämellä.

© Namia Design, 2023

Korujen toimitus pikku paketissa 5€.
Yli 70€ tilaukset toimituskuluitta.
💖 Muista Ystävänpäivä 14.2. 💖
Postikulut 0€ tilauksen ollessa vähintään 60 euroa!