Press "Enter" to skip to content
Namia Design
Ajattomat luonnon inspiroimat tuotteet itselle ja lahjaksi.

Tarina

Taustaa

Namia Designin tuotteet ovat syntyneet sisäisestä palosta ja halusta luoda jotain uniikkia, uutta ja ihanaa.  Taustalla on vuosien kiinnostus kuvantekemiseen eri tekniikoin sekä kuvataiteilijan ja muotoilijan ammattiin valmistumiset.  

Ensimmäiset tuotteet valmistuivat syksyn 2012 myyntitapahtumiin ja kuluneet vuodet ovat muokanneet  tuotevalikoimaa nykyiseen muotoon sisältäen sisustustuotteita ja koruja.  Pelkistetty muotokieli, hauskuus, mustan viivan ja hersyvien värien liitto on kuitenkin ollut alusta saakka suunnitteluni kulmakivet. 

Ideasta tuotteiksi

Suunnittelun suurimpana innoittajana on luonto . Erilaiset kiinnostavat kasvit, kukat ja eläimet saavat uuden muodon käsissäni. Oma tunnistettava ja uniikki tyyli on tärkeää erottumisen kannalta. Piensarjoina toteutetut tuotteet on suunniteltu tuomaan iloa ja väriä käyttäjänsä päiviin vuosiksi eteenpäin.

Arvot

Pidän tärkeänä, että tuotteet on valmistettu puhtaista luonnonmateriaaleista, eettiset ja ekologiset arvot huomioiden.  Käytännössä tämä tarkoittaa vastuullisuusstandardien mukaisia materiaaleja tekstiileissä ja puutuotteissa. Tärkeäksi koen myös luotettavan alihankintaverkoston kotimaisista yrityksistä ja tunnetuista skandinaavisista toimijoista. 

Unelmista totta

Olen onnellinen, että moni on löytänyt Namian tuotteet omakseen ja yhä useampi palaa verkkokaupassa ja tapahtumissa tuotteideni pariin uudelleen. Kiitos jokaiselle ihanista sanoista kasvotusten ja somen välityksellä. 

Kiitos siis sinullekin, joka nyt luet tätä. Toivon sinulle ihania hetkiä Namian tuotteiden parissa.

Ilopilkkuja arkeesi toivottaen,
Elina 

NAMIA Design
Y-tunnus: 2012918-6

040 557 0642
info(at)namiadesign.fi

Oululaista ossaamista suurella sydämellä.

© Namia Design 2024

Postikulut alk. 3€, yli 70 euron tilaukset ilmaiseksi.
Verkkokaupan noudot / Lossikujan Käsityöpuoti: Lossikuja 6, Oulu.
Kotimaisten korujen karkkikauppa.
Postikulut 0€ tilauksen ollessa vähintään 60 euroa!