Press "Enter" to skip to content
Namia Design
Ajattomat luonnon inspiroimat tuotteet itselle ja lahjaksi.

Tarina

Ideasta tuotteiksi

Namia Designin tuotteet ovat syntyneet sisäisestä palosta ja halusta luoda jotain uniikkia, uutta ja ihanaa.  Ensimmäiset tuotteet syntyivät 2012 ja sittemmin kuluneet vuodet ovat muokanneet ja muuttaneet tuotevalikoimaa nykyiseen muotoon.  Pelkistetty muotokieli, hauskuus, mustan viivan ja hersyvien värien liitto on kuitenkn ollut alusta saakka suunnitteluni kulmakivet. 

Suunnittelun suurimpana innostajana on rakkauteni luontoon, sieltä erilaiset kiinnostavat kasvit, kukat ja eläimet saavat uuden muodon käsissäni. Oma tunnistettava ja uniikki tyyli on tärkeää erottumisen kannalta. Piensarjoina toteutetut tuotteet on suunniteltu tuomaan iloa ja väriä käyttäjänsä päiviin vuosiksi eteenpäin.

Minulle on tärkeää, että tuotteet on valmistettu puhtaista luonnonmateriaaleista, eettiset ja ekologiset arvot huomioiden.  Käytännössä tämä tarkoittaa vastuullisuusstandardien mukaisia materiaaleja tekstiileissä ja puutuotteissa. Tärkeäksi koen myös luotettavan alihankintaverkoston kotimaisista yrityksistä ja tunnetuista skandinaavisista toimijoista.  

Ihania hetkiä tuotteideni parissa!

Namia Design –  ilopilkkuja arkeen

-Elina – 

NAMIA Design
Y-tunnus: 2012918-6

040 557 0642
info(at)namiadesign.fi

Oululaista ossaamista suurella sydämellä.

© Namia Design, 2022

Ilmaiset toimitukset yli 70€ tilauksiin!
Postikulut 0€ tilauksen ollessa vähintään 60 euroa!